Segítene valaki okj-s tanfolyamokkal kapcslatosan?!
Szeretnék okj-s tanfolyamra jelentkezni...a gondom,hogy fogalmam sincs melyikre menjek...akiket megkérdeztem mind azt mondták,hogy leggyorsabban az élelmiszer-és vegyiáru illetve a ruházati eladóval tudnék elhelyezkedni!
Nem ebben szeretnék megöregedni, mert tudom, hogy nem lehet belőle meggazdagodni,de már nagyon kellene munka, mert fél éve itthon vagyok:S
Később majd munka mellett illetve saját pénzből jöhetne valami komolyabb suli is.
Ti melyik okj-t ajálnátok??
Illetve több oldalon is olvastam,hopgy idegen nyelv is kell a kereskedelmi vizsgán..igaz ez??
Vagyis tanfolyamon nyelvet is tanulni kell???
Mert én angolt tanultam eddigi életem során ,de borzasztóan utálom és nem is megy:(
A segítséget előre is köszönöm...
Nagyon minimálisan szoktak az angollal foglalkozni, de van ahol egyáltalán nem. Szóval ettől nem kell tartanod.
A ruházati eladóval tényleg hamar el lehet helyezkedni, plázákban mindig van felvétel szinte. Ha egyszerű és gyors tanfolyamot akarsz, akkor ezt végzed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!