Főiskolai végzettségű köztisztviselő vagyok. Kötelező-e megcsinálnom a közigazgatási szakvizsgát? És mi lesz, ha megtagadom? (se kedvem se időm nincs hozzá) Kirúghatnak-e emiatt?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 21:28
11/13 A kérdező kommentje:
Ráadásul én szivesen lemondok a nettó 3e Ft-os átsorolásról, hiszen pár éven belül megyünk innen el...Tehát addig nem akarom megcsinálni, mert minek kínlódjak vele?
2013. ápr. 9. 06:41
12/13 anonim válasza:
Pont 3 évnél lépnél előre tanácsos fokozatba gondolom, ezért mondták. Nem kötelező, de akkor ennyi marad a fizetésed amennyi most. De szerintem mond a munkahelyeden, hogy most nem tudod megcsinálni okold meg. Emiatt igen nem rúghatnak ki most, de ha jön egy központi létszámleépítés ne legyenek illúzióid hogy benne leszel az elbocsájtási listán. Közszolgaként nem érdemes ujjat húzni a vezetéssel. Meg szerintem a fizetés se mindegy...legalábbis nekem nem lenne az.
13/13 anonim válasza:
Nem kötelező megcsinálnod, de addig nem fog emelkedni a fizetésed se.
Nem sok az a nettó 3000Ft. (Mondjuk én örülnék ha egy év alatt, mondjuk év végén Karácsonykor valaki hozzám vágna nettó 36.000Ft-ot.) De 10 év múlva az már sokszor 3000 lesz...
Nagy szopás az biztos, főleg ha nem ilyen témában dolgozol, de azért meg lehet csinálni. Én vegyész vagyok, laborban dolgozom, mintákat mérek. Semmi közöm a közigazgatáshoz, nem érintkezek ügyfelekkel. Mégis meg kellett csinálnom és meg is tudtam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!