Pótvizsgáznom kell történelemből és matekból, hogyan tanuljam meg augusztusig az egész könyvet?
történelem csak lustaság kérdése. a matek az már más.
törit simán meg lehet a nyár alatt tanulni. nyisd ki a könyvet és az atlaszt. aztán elöször nézd meg az elsö témakört ami lesz. (pl rómaikak, vagy második világháború, vagy felfedezök) és keresd ki a térképen a hozzá illö térképeket. nézgesd elöször azt át mi van, aztán kezd el olvasni a könyvet. és mindig nézz a térképre hogy éppen hol csatázol. aztán nyithatsz egy füzit amibe leckénként kiírsz kb 5 fontos szót mi történt abba a leckében.
matekhez tényleg tanár kell. én jó matekos voltam, de ha a suliba nem értettem nagyon valamit már mentem is magán tanárhoz aki kézzel lábbal elmutogatta.
Én is hasonló cipőben leszek szerintem most évvégén.. :S:S
Egyébként matekból és töriből én is rettenetesen hülye vagyok amióta az eszemet tudom,és a vicces hogy pont ebből a kettőből lesz kisérettségim most 10.be.. nem tudom mi lesz:S
a lényeg hogy a matekot tanár nélkül nem fogod tudni. Azt egyszerűen érteni kell..
De most tanárhoz miért nem akarsz járni?
Anyagi okok miatt vagy más? Mert én például 5 éve járok.. És így vagyok 2es 3as..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!