Ez a könyv szakirodalomnak számít?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok, ha hülye kérdés, de nem teljesen tudom, hogy mitől lesz valami szakirodalom. Nincsenek benne hivatkozások, kicsit ilyen "interjúszerű". Rengeteg laikus vélemény van benne kicsit a szülők szemszögéből.
Nagyon jól tudnám használni egy házi dolgozathoz, de az a szabály, hogy csak lehivatkozható szakirodalom lehet.
2013. ápr. 4. 18:43
1/3 anonim válasza:
Szakirodalom amit annak lehet nevezni adott esetben. Ha erre van szükséged, akkor szakirodalom. A laikus vélemények meg nem számítanak, attól még lehet szakirodalom.
2/3 anonim válasza:
Ez lehivatkozható szakirodalom, ne aggódj. :)
Viszont ha már ez a téma, nem tudom, olvastad-e Dr Kálmán Zsófia Bánatkő c. könyvét. Fantasztikus, csak ajánalni tudom!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2. Nem volt meg épp a könyvtárban, pedig ki akartam venni.
2013. ápr. 4. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!