Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
Iden kezdtem a középiskolát es a jegyeimet elegge lerontottam 8. hoz képest. Ma beírtak egy halom rossz jegyet egyszerre az e-Naplóba, es az atlagomat is elegge lerontotta tobb tantárgyból is 2-re. Javítás esélye kicsi mert ahogy számoltam eleg sok ötöst kellene osszeszednem nagyon kevés idő alatt, es legalabb 3-asra ki kellene javitanom azt a 3 tantárgyat. Nagyon lazán osztogatják a tanárok a rossz jegyeket, de ötöst pedig nagyon nehez szerezni.

2013. ápr. 4. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Anya, apa, az iskola hibája az egész!
2013. ápr. 4. 15:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Én teljesen Elismerem, hogy az én hibám az egész... Bar azert kicsit a tanarok is valtozhatnanak es nem csak a jegyekkel kene fegyelmezniuk.
2013. ápr. 4. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem a jegyekkel fegyelmeznének, akkor te most nem izgulnál azon, hogy mond el a szüleidnek a rossz hírt és semmi sem motiválna a javításért.

"Anya, apa, kaptam pár rossz jegyet, mert hanyagul tanultam, de holnap megpróbálok javítási lehetőséget kérni a tanártól" - ha a tanár nem ad lehetőséget, akkor légy aktívabb órán és írd meg a maradék dolgozatodat 5-ösre, még akkor is ha nem látsz reményt a jobb jegyre.

2013. ápr. 4. 15:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor mire van a szaktanári, osztályfőnöki,igazgatói figyelmeztetés? Azert mert szólok 3 szót a padtarsamhoz azert meg nem kene lerontaniuk az atlagomat amit utanna lehetetlen kijavítani... A masik fele pedig amikor az osztály más tanuloi miatt ir az egész osztály büntető dolgozatot az azon az órán vett anyagból amit egy percünk sem volt tanulni az osztályban levo hangzavar miatt pedig azert nem egy laza iskola.
2013. ápr. 4. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Most azt várod, hogy sajnáljunk meg, azért mert beszélgettél órán? Hiába fogsz lázadni, ez a rendszer. Az egyetemen meg a tanár meg fogja jegyezni az arcod, ha pofázol órán és a vizsgán megbuktat. És ott nem az év végi jegyed a tét, hanem a diplomád.

Ha tényleg javítani akarsz, akkor ne lázadj, hanem internetezés helyett tanulj azokra a tantárgyakra, amiből 2-esre állsz. Ha a rossz jegyek nem motiválnak téged, miből gondolod, hogy egy osztályfőnöki figyelmeztető hatásosabb lenne? Annak semmi következménye sincs.

2013. ápr. 4. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!