Szerintetek még ebben az évben tudok javítani? Hogyan tanuljak úgy, hogy meg is jegyezzem? O. O
7.osztályos vagyok,és ez év végi jegy beleszámít a továbbtanulásba.4-es tanuló vagyok,de szinte mindenből ötösre szeretnék javítani.Átlagaim 4,3 alatt nemigen vannak.Már javítottam pár tizedet,de nem sokra megyek vele. :((( Nagyon elszoktam az utóbbi időben a tanulástól,egyszerűen ellustultam,fogalmam nincs,hogyan tudnám magam rászoktatni(ez furán hangzik,de ez van :( ).Hogyan tudok úgy tanulni,hogy meg is jegyezzem?
Mi a véleményetek,tudok javítani év végéig.Április eleje van. :(((
Köszi,hogy elolvastad,és kösz a válaszokat!
Én kiszoktam jegyzetelni és onnan tanulom meg, nekem ez bevált;)
Szerintem próbáld ki...
Köszönöm szépen:)
1.-nek: megpróbálom,mindenképp jó ötlet,ez még nem jutott eszembe :)
2-nak: köszönöm neked is :) kipróbizom,mert már máshonnan is kaptam válaszokat,éés mindegyiket egyesével,egy-egy leckénél megpróbálom :)
2.-nak!!! :) Igen,mindent megtettem,már csak imitt-amott fér még rá a tantárgyakra apró javítgatás.Bejött,amit írtál,először nem hittem,hogy még mindig él a lehetőség a javításra! :) Nagyon köszönöm,hogy érdeklődsz felőlem,rendes vagy!További szép napot! :)
Kérdező1990
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!