Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek még ebben az...

Szerintetek még ebben az évben tudok javítani? Hogyan tanuljak úgy, hogy meg is jegyezzem? O. O

Figyelt kérdés

7.osztályos vagyok,és ez év végi jegy beleszámít a továbbtanulásba.4-es tanuló vagyok,de szinte mindenből ötösre szeretnék javítani.Átlagaim 4,3 alatt nemigen vannak.Már javítottam pár tizedet,de nem sokra megyek vele. :((( Nagyon elszoktam az utóbbi időben a tanulástól,egyszerűen ellustultam,fogalmam nincs,hogyan tudnám magam rászoktatni(ez furán hangzik,de ez van :( ).Hogyan tudok úgy tanulni,hogy meg is jegyezzem?

Mi a véleményetek,tudok javítani év végéig.Április eleje van. :(((

Köszi,hogy elolvastad,és kösz a válaszokat!

2013. ápr. 3. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
esetleg a tanulás mellett megkérdezheted a tanáraidat, nem tudnak-e valami szorgalmifeladatot adni, amire esetleg ötöst kaphatnál (akár egész osztály szinten csinálhatnának ilyen lehetőséget), mert szeretnél ötös lenni évvégén:)
2013. ápr. 3. 20:49
 2/6 anonim válasza:

Én kiszoktam jegyzetelni és onnan tanulom meg, nekem ez bevált;)

Szerintem próbáld ki...

2013. ápr. 3. 21:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

1.-nek: megpróbálom,mindenképp jó ötlet,ez még nem jutott eszembe :)

2-nak: köszönöm neked is :) kipróbizom,mert már máshonnan is kaptam válaszokat,éés mindegyiket egyesével,egy-egy leckénél megpróbálom :)

2013. ápr. 4. 19:20
 4/6 anonim válasza:
2. vagyok. Sikerült javítanod?
2013. ápr. 17. 15:47
 5/6 A kérdező kommentje:

2.-nak!!! :) Igen,mindent megtettem,már csak imitt-amott fér még rá a tantárgyakra apró javítgatás.Bejött,amit írtál,először nem hittem,hogy még mindig él a lehetőség a javításra! :) Nagyon köszönöm,hogy érdeklődsz felőlem,rendes vagy!További szép napot! :)

Kérdező1990

2013. ápr. 20. 21:28
 6/6 anonim válasza:
Így 2-3 héttel az évvége előtt megkérdezem, hogy sikerült javítanod? hogyan állsz? Ja és a második voltam:)
2013. máj. 28. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!