Ha megtanulom a szóbeli kidolgozott tételeket (irodalom, nyelvtan, történelem), akkor menni fog az írásbeli érettségi is?
ez így kevés. történelem szóbelin pl. 20 tétel van, írásbelin 120... van írásbeli tételsor is, nézd át azt, írásbelin nagyon sok mindent kérdezhetnek, és kérdeznek is!
magyarból pedig a szóbeli tételsor mindenhol változó, ugyanis az adott csoporttól függ, szóval sokat lehet rajta alakítani. ezzel szemben írásbeli központi, mindenhol ugyanaz van, és több minden van benne, mint a szóbeliben.
úgyhogy határozottan nem a válasz a kérdésedre.
Azzal többre mész, ha az előző évi érettségiket csinálod meg. Nekem is sokat segített. Amúgy az sem árt, ha tudod a szóbelis tételeidet. Persze csak úgy ér valamit, ha azok jól kivannak dolgozva.
Én a tankönyvekből dolgoztam ki meg netről is gyűjtöttem infókat, a netessel vigyázz, mert volt hogy osztálytársaim is onnan csinálták és volt benne hiba...
Itt van pl. ilyen oldal: [link]
Alapnak jó, de szerintem mindegyiket kilehetne még egészíteni.
Amúgy sok ilyen oldal van még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!