Mit tanácsoltok, mit tegyek? Ötletek? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Holnapra két komoly tantárgyból kell készülnöm. Mindegyik 5-5 leckés. Egyikből felelni fogok, másikból írok. Sajns nem voltma túl jól a hétvégén, szóval eddig nem tudtam tanulni. Most egy fokkal jobban érzem magam, de sehogysem tudok tanulni, egyszerűen nem fogom fel amit olvasok és nem marad meg, viszont annyira nem látszik rajtam hgoy beteg vagyok, hgoy a holnapi napot kihagyjam. Szerintetek mit tegyek? Ötletek a tanuláshoz?2009. szept. 20. 16:20
1/6 anonim válasza:
Kapcsold ki a gépet és tanulj, olvasgasd. Valami csak megragad. Az is több mint a semmi.
2/6 A kérdező kommentje:
A gép csak letöltés miatt megy és néha ránézek, mivel itt vannak a tételek..
2009. szept. 20. 16:37
3/6 anonim válasza:
Nah, akkor hajrá! Nem a gépet kell nézegetni hanem a tételeket!
4/6 anonim válasza:
Én a helyedben fognék egy füzetet, és minden leckéről jegyzetelnék max 1 oldalt! Nem összefüggő szöveget, csak a főbb gondolatokat!
5/6 anonim válasza:
Nem kell annak látszania, elég ha elmész a dokihoz és megmondod vagy ezt (bár akkor kétséges, hogy adna igazolást, de ha jófej ad), vagy hogy egész este hánytál és ezért nem mentél suliba :P Vagy tanuld meg :D
6/6 A kérdező kommentje:
Tanulook csak nem marad meg.. :S
2009. szept. 20. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!