Elhagytam az ideiglenes diákom sos?
Figyelt kérdés
Az az újfajta, nyomtatott papírom volt,ami már lejárt és én elhagytam. Még nem voltam az okmányirodában rendeset igényelni, így kapok rendeset,h az ideiglenes nincs meg,amit vissza kellett volna adni?2013. ápr. 2. 08:53
1/5 anonim válasza:
A tanulmányi osztályon tudsz újat kérni,minél előbb!
2/5 anonim válasza:
Az okmányirodába ideiglenes nélkül is elmehetsz, én még beiratkozás előtt mentem el. Új ideiglenest a TO-n kaphatsz.
3/5 A kérdező kommentje:
És az okmányirodába a bejelentett lakcím szerinti városba kell menni mindenképp vagy ott is kérhetek,amelyik városba tanulok ( de ott nincs bejelentett lakcímem ) ?
2013. ápr. 2. 09:13
4/5 A kérdező kommentje:
Ja és én idén végzek,szóval vissza kéne adni (kb mire megérkezik adhaotm is vissza..) Ha a suliban elhagytam és tudják, akkor nekem is jár az anyomtatott papír a diák helyett majd,ami még okt.31.-ig érvényes?
2013. ápr. 2. 09:16
5/5 anonim válasza:
Igen, a bejelentett lakcímedhez tartozó városba kell menni. Úgy tudom. Ha nem tudsz oda menni, szerintem máshol is megcsinálják. Olyan ideiglenes papírt akkor is kapsz ha elhagytad, mivel úgyis lejárt, akkor meg főleg.
Az én diákomat fél év alatt küldték, így a 2. félévre már lett rendes diákom, szerintem kaphatsz még te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!