Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetem fizetős helyén...

Az egyetem fizetős helyén körülbelül mekkora az évenkénti eltérés, összegváltozás?

Figyelt kérdés
Tehát egy félévben 130 ezer forint, akkor mennyivel változhat az összeg a későbbikben?
2009. szept. 20. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Akármennyivel. Távoktatáson és levelezőn azthiszem nem szoktak nagy változások lenni, talán 5ezer ft. De mondjuk nappalin (nincs 200ezer alatt egyetem, csak szólok és az még nem is nappali), nálunk 230al indítottak félévenként és egy év múlva 280 lett belőle, úgyhogy... Akármennyit változtathatnak.
2009. szept. 20. 09:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. szept. 20. 09:39
 3/5 A kérdező kommentje:
De az nem tűnik korrektnek, hogy 2 szemeszterben fizetek 200 ezret a következőben meg 270 ezret. Így nem lehet előre számolni. Befejezés előtt pont jönne egy ilyen emelés, mivel nem tudna az ember fizetni, kivágnák.
2009. szept. 20. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg nem korrekt, de ez van. Rengetegen pont az ilyesmi miatt hagyják abba a sulit vagy teszik passzívvá a félévet, mert nem tudják fizetni. Nézz csak itt körbe, hogy hányan vannak év elején és félévkor kétségbeesve, hogy mi lesz ha nem tudják befizetni a sulit. :(
2009. szept. 20. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát a gyakorlatot nem tudom, de törvényileg kizárólag az infláció mértékével nőhet.
2009. szept. 21. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!