Könnyűipari mérnök szakról vélemény? Valaki esetleg jár rá?
Figyelt kérdés
Ugye csak az OE-n van. A végzettek állítólag pedig könnyen el tudnak helyezkedni a csomagoló- és nyomdaiparban, mivel nem képeznek sok ilyen szakit. Mennyi a fizetés könnyűipari mérnökként?2013. márc. 29. 18:14
1/1 anonim válasza:
Szia, bár a kérdés régi, hátha valakit érdekel. Én egy éve végeztem csomagolástechnológusként, most minőségügyi mérnökként dolgozom egy csomagolástechnikával foglalkozó cégnél. Az elhelyezkedés szerintem nem vészes, pár hónappal végzés után azok találtak munkát szakmán belül, akikkel tartottam a kapcsolatot, a fizetések olyan bruttó 230-400e között, cégmérettől, szerencsétől és személyes képességektől függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!