Mit csináljak ha egyáltalán nem értem a reál a tantárgyakat, és ezért nem is érdekel? 15/L
A reál tárgyaknak sok gyakorlati haszna van a mindennapi életben. (Mondhatnám csak azoknak van kézzelfogható, közvetlen haszna.)
De ha Téged még vezetgetnek, támogatnak, és nincs szükséged semmi gyakorlatban hasznosítható tudásra, akkor tekincsd egyszerű TÚLÉLÉSI GYAKORLATnak.
Mindenből meg kell kapnod a kettest, hogy túl tudj lépni a 8. osztályt!
Gondold el! A humán tárgyakból semmi szükséged mégegyszer végigtanulnod, a reál tárgyakból pedig végigszenvedned újra az egész évi anyagot! Dolgozatostól, házi feladatokkal együtt MÉG EGYSZER UGYANAZT!
Szerintem, ha szenvedés is az egész, próbálj az órákon figyelni, és othon a könyvből utánagondolni, felkészülni rendszeresen, hogy mindenből meg legyen a kettes.
Talán,ha továbbtanulsz, lesz egy - két olyan tanárod, akinél könnyebb lesz ez is.
Addig pedig kitartás!
Kedves kérdező, én magántanár általi korrepetálást javasolok. Az a baj, hogy gyakorlatilag még minimum négy évig lesznek reál tárgyaid, és a középiskola azért nehezebb, mint az általános.
Szerintem esetedben az a probléma, hogy nincs aki segítene neked a tanulásban, és valószínűleg órán sem magyaráznak jól. Ezen lehet segíteni, ezért kellene a magántanár elsősorban matematikából, mert egyértelmű, hogy nálad nem a lustaság a probléma.
Köszönöm a válaszokat.
2.Én is gondoltam már rá,de nincs pénzünk magántanárra.
3.Te jobban jártál valamivel,humán tantárgyaknál többnyire csak megjegyezni kell amit olvasol,de a reál tantárgyakat érteni kell.
A humánnál rengeteg egymáshoz nem illő dolgot kell megjegyezni.
Mintha a telefonkönyvet tanulnám.
És teljesen értelmetlennek is gondolom erre pocsékolni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!