Kémia középszintű érettségiben szerepel a szervetlen kémia?
Figyelt kérdés
Kémia tanárom most nyögte be, hogy kémia érettségiben szerepelni fog a szervetlen kémia is...
Előbb nem tudott volna szólni, miért nem két nappal előbb mondta?
2013. márc. 27. 19:35
1/7 anonim válasza:
persze, hogy szerepel :)
ált.+szervetlen+szerves kémiát egyaránt számonkérik
miért 2 nappal ezelőtt kellett vna szólnia?
2/7 A kérdező kommentje:
Két nappal az érettségi előttXD
Én meg azt hittem hogy de jó befejeztük 10-edikbe a kémiát, átnézem a 7-8-9-10-es könyvet és mehetek is érettségizni.
2013. márc. 28. 10:41
3/7 anonim válasza:
7-8.-ban ( nem emlkeszem melyikben), egy egesz evig szervetlent kelett volna tanulnotok. Egyebkent pedig nem kell mindig a tanarra varni, fenn van a kovetelmenyrendszer+regebbi erettsegik, te is megnezheted.
4/7 anonim válasza:
Naná, hogy szerepel, hogy a búbánatba ne? Hát az az egyik fele. Hol akarsz te két nap múlva érettségizni?
5/7 anonim válasza:
én is csak nézek :D
hol fogsz érettségizni?:)
6/7 A kérdező kommentje:
3.: Igazad van megnézhettem volna. Manapság már nem lehet senkinek sem hinni, főleg a tanároknak nem. Na ez van így jártam remélem tanulok belőle.
2013. márc. 29. 09:41
7/7 A kérdező kommentje:
Buta tanár megint hozta az elvártat. Ebből a kémia könyvből tanultunk [link] , 8-ik osztályos a szervetlen kémia...
Szerintem be lehetett rúgva, és még én nem tudom miből kell készülni.
2013. márc. 29. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!