Miért ilyenek az osztálytársaim?
Most léptem a 10.osztályba.Nem tartom nehéznek ezt az iskolát,de az osztály 90%-a nyafog mindenért.Van 8 lány,akik azt hiszik,hogy azért mert 8 tonna smink van rajtuk sikerülni fog az érettségi.Olyan neveletlenek,órán zenét hallgatnak,a tanárokat átverik és még ők vannak felháborodva,ha kapnak egy intőt vagy bármi mást.Minden szünetbe kb. azt lehet hallani a szájukból ,hogy "Képzeld tegnap olyat b*sztam..."Hát erre tényleg büszke lehet...Több tudjuk mit* fogott már ,mint kilincset -.-
De erre még büszke is...Nem tudom megérteni őket.
A mínusz 10fokban miniszoknyában szaladgálnak és közben nem is olyan vékony,hogy megtehetné...Undorító,hogy van amelyiknek narancsbőrös(!!!) a combja,de le se szarja.
Elhiszem,hogy úgy öltözik,ahogy akar,de akkor is...Az ilyen lányoknak nincs anyjuk,hogy rájuk szóljanak??Az én édesanyám már azon ki volt bukva,hogy fekete körmökkel mentem iskolába.A szókincsüket is az ötéves unokaöcsém felülmúlja,mert minden második szavuk a "b+,k*rva,f*sz" és satöbbi.A másik meg,hogy cigiznek...Miért menő???
Tényleg főleg akkor lesz menő,ha tüdőrákja lesz-.-
Most nem a féltékenység szól belőlem *Isten ments*
Én már nyolcadikban elhatároztam,hogy orvos leszek,ebben az évben fogok kémiából érettségizni,és mindenki strébernek néz,azért mert én teszek a jövőmért és nem a sarkon fogom árulni a testem.Figyelek az órákon és mindig tanulok,de ők ezt úgy fogják fel,mintha a világ vége lenne...Annyira zavar,hogy ennyire buták és sz*rnak a jövőre...Tudom..nem kell velük foglalkozni,de néha már a síró görcs kerülget,hogy miket művelnek az órákon.
Nekem is hasonló osztályom van (bár azért ennyire nem durva) és én is orvos akarok lenni. Csak én erre tavaly évvégén, 11.-esen jöttem rá, és nem nyolcadikosan. Ha te tudod már nyolcadikos korod óta, akkor miért nem mentél valami elit gimnáziumba? Vagy még most is megteheted, úgyis a 11-12. osztály számít a továbbtanulásnál. Szerintem így járnál a legjobban. A leírásod alapján nem hinném, hogy valamelyik nívós középiskolába járnál...
Sokkal könnyebb úgy tanulni, ha mindenki hajt az osztályban, nem csak te egyedül. Én is átmentem volna gimibe, ha előbb jövök rá, hogy mi akarok lenni.
Egyébként őket sem kell bántani, lenézni, ők így érzik jól magukat, teljesen más világban élnek, más szintre helyezték a saját mércéjüket... és ez nem rajtuk múlott, hanem legfőképp a szüleiken.
Think positive! :)
Örülj, hogy te nem vagy ilyen és neked normális barátod lesz ahelyett, hogy valami raj gyerek dugna még 7-12 lánnyal egyetemben. Kár, hogy kevesen gondolkoznak így, mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!