fogalmad sincs róla, h mit mulasztasz el azzal, h nem olvasod el. a 12 éves húgom is értékelni tudja, igaz még nem olvasta, de a filmhez volt lélekjelenléte, még tetszett is neki! iszonyat jó mű!
Elég szomorú, hogy a mai fiataloknak nincs kedve olvasni.. Jó, én is 16 vagyok, fiatal, de én imádok olvasni, az olvasónaplókat is mindig szívesen csinálom, szeretem elemezni a műveket. Egyébként meg google a barátod ha már lusta vagy egy könyvet elolvasni, és írni róla pár oldalt. Kb. 20 oldal van, ahol fent vannak kész olvasónaplók..
2013. júl. 23. 19:09
9/9 anonim válasza:
Van 1 ember akinek "kővéválik a szíve" és nekei van 3 fia ödön richárd jenci. sok nehéz kaland árán az lett a vágkifejlet hogy jenci meghal a töbieknek meg családja lesz! VÉGE! olvasd el a könyvet vagy ink tölsd le hangoskönyvbe az is jó :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!