Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes ezért Amerikába (USA)...

Érdemes ezért Amerikába (USA) menni és ott letelepedni?

Figyelt kérdés

21 éves leszek 7 hónap múlva és se szakmám se érettségim.

Egyetlen hobbim a fegyverek.

Azon morfondírozok már 1 éve, hogy beiratkozom a fegyverműszerész tanfolyamra utána érettségire és irány zöldkártyával az Egyesült Államok.

Szerintetek ott meg lehet élni ezzel a szakmával?

Mert én imádom a fegyvereket naponta fegyverekkel foglalkozom azokkal kelek/fekszek.

Szívesen vesszem az olyan válaszokat akik a kinti körülményekről tud beszámolót írni nekem!

És persze mások válaszát is várom!

Ja, és persze Én Magyar vagyok és leszek is!

Ide születtem ez a hazám!

De, kint is megprobálkoznék az életbenmaradással:D

20/F

2013. márc. 23. 16:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, azért túlzás hogy szinte mindenhol, de mi 3-nál voltunk, ott volt egy kis táblácska a pénztárgép alatt, kiragasztva a pultra ezzel a szöveggel: Don't steal Hungarian, aztán mondták a mamámék, hogy máshol is van ilyen tábla. Megjegyzem, Európán belül is van pár, például németbe. És igen, a zsidós rész is igaz, vannak zsidó gyülekezetek, akik közös erővel utálják ki a magyarokat Amerikából, mert szerintük mi irtottuk ki a zsidók nagy részét a lengyelekkel és ukránokkal együtt. Tudnak szép meséket rólunk, holott az egyiket megkértük hogy úgy térben helyezze már el az országot, idézem amit mondott: "valahol Irán mellett lehet, mint Csehszlovákia nem?" Szóval igen, ilyenek az amerikaiak, utálnak minket, mindenféle meséket mesélnek úgy, hogy semmi igazságalapjuk nincs, és azt se tudják hogy hol van az ország, és a nagyja még azt is hiszi hogy Csehszlovákia létezik, a másik azt hiszi hogy Európa egy ország, tehát ők így élnek mindenféle tudatlanságban.

Egy a biztos kedves kérdező, a zöldkártya megszerzése évekbe telik és irreálisan magas az ára.

2013. márc. 23. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:

En 9 eve elek itt es meg egyszer sem talalkoztam magyar utalokkal, vagy magyarokat fikazo amcsival/tablaval stb. szoval nem kell ugy elkepzelni, hogy itt mindenki utalja a magyarokat!

Ami a fegyvereket illeti most eleg labilis a helyzet. Mindenfele h.lye torvenyt akarnak behozni, ezzel is jobban sarba tiporva az alkotmanyos jogunk es ha a politikusok megkapjak amit akarnak, akkor nagyon meg kell nezned melyik allamba jossz es eleg szomoru lenne, ha nem az alapjan valaszthatnal, hogy hol szeretnel elni, hanem hol nincsenek szigoru fegyver torvenyek. Mert ahol a fegyvertorvenyek szigoruak, ott a fegyverekkel foglalkozoknak elobb utobb felkopik az alluk (boltok, fegyvermuvesek stb.)

Pont most hetvegen voltunk fegyver shown. Elkepesztoen felmentek a loszereknek az ara. Amit egy eve 5 centert vettel loszert, most 20 cent vagy meg tobb :(

Multhet csutortokon vettunk egy doboz loszert egy helyen. Ugyanaz a loszer tegnap 5 dollarral tobbe kerult mar (ugyanabban a boltban...:(

Persze tobbezer ember volt a show-n, mert mindeki fosik, hogy az uj torvenyek eletbe lepese utan sokkal nehezebb lesz hozza jutni dolgokhoz es mindenki fejvesztve vasarol. Sajnos nagyon homalyos a jovo.

Lehet, hogy lecsendesul es ujra olcso lesz a loszer es ujra nagy lesz a kereslet minden fegyverrel kapcsolatos dologra, de az is lehet, hogy bazira beszigoritanak mindent es a fegyver kereskedok is uj szakma utan fognak nezni, vagy legalabbis elkoltoznek olyan allamba, ahol meg nincsenek szigoritasok, de akkor meg felo, hogy bizonyos allamokon belul Dunat lehet rekeszteni majd a fegyvermuvesekbol...

2013. márc. 25. 21:37
 13/13 A kérdező kommentje:

utolso:

Ez tényleg elég gáz!

Te,hogy mentél ki az usaba és pontosan melyik államba?

2013. márc. 25. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!