Segítségét szeretném kérni, sajnos beiratkoztam a Ring Alkalmazott Művészeti Szakképző (1114 Vásárhelyi Pál utca 4-6) ebbe az iskolába, műszerész tanfolyamra?
Írj egy feljelentést csalás miatt ellenük szép okosan megszerkesztve. Azzal menj el hozzájuk, tedd le az illetékes elé, hogy olvassa. Ha végzett közöld vele, hogy most hazafelé adod be a rendőrségre, ha nem fizetnek most kp a kezedbe.
Fognak.
Nekem a 2. válaszoló javaslata tetszik. Menj be hozzájuk, és mondd meg, hogy most kéred a pénzed, vagy elmész a rendőrségre feljelentést tenni.
Ha nem adják, menj, és tedd meg a feljelentést. Majd a rendőrök tudni fogják, hogy mi legyen a pontos vád.
Kedves sorstár!
A férjem hasonlóképpen járt, 2013. májusában kifizettük a 200 e ft-os burkoló tanfolyamot, azóta semmilyen képzés nem indult ténylegesen. E-mailen kaptunk értesítést, hogy elindul a képzés még órarendet is kaptunk azonban a megadott időpontokban nem volt semmiféle képzés a megadott helyen.
A megkeresésekre nem reagálnak, csak ígéreteket kaptam eddig semmi mást. Ezért érdeklődök, hogy az Ön ügye hogyan ért véget, visszakapta a pénzét, vagy időközben elindult a képzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!