Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pedagógus azonosító? Ezt hol...

Pedagógus azonosító? Ezt hol és hogyan lehet igényelni?

Figyelt kérdés

Elsősorban tanár kollégák segítségét köszönném meg, én nem értem, 15 éve tanítok gimnáziumokban, soha nem kérték tőlem sehol, most meg új suliban vagyok, itt meg a legnagyobb természetességgel kérik, és persze fogalmam nincs semmiről. Állítólag valami nyomtatvány is létezik erre, de a google kidobott vagy 20 jogszabályt, a jó istennek nem igazadok ki.

előre is köszi!

2009. szept. 16. 07:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk nem kellett kérni, hanem kiosztották egy pár (úgy 3) éve, ugyanúgy, mint a gyerekeknek egy világoskék papír kártyán. Menj vissza a korábbi munkahelyedre, ott kell, hogy tudjanak róla. Az is lehet, hogy adtak, csak elfelejtetted, mert semmire se jó. Csak tudnám, minek van. Amúgy meg a minisztérium az illetékes, ha egyszer ők találták ki.
2009. szept. 16. 07:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, jahh ez is egy amolyan vízfej-intézkedés, hála istennek most az új suli magára vállalta, hogy elintézi nekem, ákkítólag valóban senki nem tudja mire is jó, csak úgy van --- de hogy eddig nekem X év alatt miért nem kérte sehol senki ? Jó kérdés.

Állítólag csak arra jó, hogy ellenőrzéskor legyen mivel kötözködni, ha valahol nincs :-)

2009. szept. 17. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért, ilyen a személyi szám, a személyiigazolvány-szám és egyéb azonosítók. Felesleges ilyenen bosszankodni, az ő dolguk, hogy ellenőrizzék, a mi dolgunk, hogy nálunk legyen. Szerintem az élet tele van kikerülhetetlen bosszankodnivalóval, úgyhogy nem kell annál több.
2014. aug. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!