Elveszett a lányom kártyája amin az oktatási azonosító száma van. Hol lehet lekérdezni, hogy mi a szám?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 17:11
1/5 anonim válasza:
Az iskola adatbázisában megtalálható. Pl az iskolatitkár meg tudja keresni, ha akarja. egyébként nem mindenki kapta meg kártyán az oktatási azonosítót.én azt hiszem, hogy adiákigazolványon is rajta van.
2/5 anonim válasza:
A diákigazolványon másik szám van, az nem az OM-kód. Az osztálynaplóba benne van, meg kell kérdezni az osztályfőnököt. 7-el kezdődő, 11 jegyű szám.
3/5 anonim válasza:
A diákigazolványon rajta van. De vigyázz vele, mert a diákon két számsor (kód van), ebből az egyik a diákigazolvány száma, és a másik az oktatási azonosító.
Amúgymeg a titkárságon is meg tudják mondani a suliban.
4/5 anonim válasza:
2. vagyok. Akkor bizonyára az én diákommal van gond, vagy nem tudom, de ezen akárhogy nézem nincs ilyen szám.
5/5 anonim válasza:
előző: 2 szám van a diákigazolványon. Van egy vonalkódos (ami a vonalkód alatt van:) ), meg egy vonalkód nélküli. A vonalkód nélküli az OM azonosítód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!