Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elveszett a lányom kártyája...

Elveszett a lányom kártyája amin az oktatási azonosító száma van. Hol lehet lekérdezni, hogy mi a szám?

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Az iskola adatbázisában megtalálható. Pl az iskolatitkár meg tudja keresni, ha akarja. egyébként nem mindenki kapta meg kártyán az oktatási azonosítót.én azt hiszem, hogy adiákigazolványon is rajta van.
2013. márc. 17. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
A diákigazolványon másik szám van, az nem az OM-kód. Az osztálynaplóba benne van, meg kell kérdezni az osztályfőnököt. 7-el kezdődő, 11 jegyű szám.
2013. márc. 17. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A diákigazolványon rajta van. De vigyázz vele, mert a diákon két számsor (kód van), ebből az egyik a diákigazolvány száma, és a másik az oktatási azonosító.

Amúgymeg a titkárságon is meg tudják mondani a suliban.

2013. márc. 17. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Akkor bizonyára az én diákommal van gond, vagy nem tudom, de ezen akárhogy nézem nincs ilyen szám.
2013. márc. 17. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
előző: 2 szám van a diákigazolványon. Van egy vonalkódos (ami a vonalkód alatt van:) ), meg egy vonalkód nélküli. A vonalkód nélküli az OM azonosítód.
2013. márc. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!