Milyen tantárgyakból kell?
Figyelt kérdés
Grafikus,vagy állatorvos szeretnék lenni,és nem tudom,mik szükségesek hozzá,és hányast kell elérni belőlük,remélem tudtok segíteni,előre is köszi ^^2009. szept. 15. 17:03
1/4 anonim válasza:
grafikus passz. állatorvos biológia emelt + kémia közép számít. Mindkettőnek ötösnek kell lennie, a biosz emelted jó, ha 80% felett van + egy nyelvvizsga is jöhet, vagy kémiából is emeltezel.
2/4 anonim válasza:
Ha grafikus akarsz lenni művészeti középiskolába kell menned, alkalmazott grafikus szakra. Ide nem kell sok, csak színes fekete-fehér árnyékolt csendélet, szobor gyurmából vagy gipszből, festés, ember rajzolása grafikusan. Ha ide bejutsz, később egyetemre kell menned.
3/4 anonim válasza:
Hogy grafikus lehess, művészettörténetet is kellesz tanulnod, de keményen. Én imádok és tudok is rajzolni, szívesen lennék grafikus, viszont a művtörit nem bírnám, ezért erről lemondok:S
4/4 A kérdező kommentje:
én is imádok rajzolni ^^
van sok rajzom..itt is: www.spiritravengirl.deviantart.com
most a rajz füzetembe rajzoltam 1 farkast,de..na mind1 XD..
én inkább állatorvos lennék,ezért abba húzok bele idén,meg jövőre =)..
köszi a válaszokat ^^
2009. szept. 16. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!