Érdemes jogi asszisztensnek tanulni?
Szia!
Én nem javasolnám. Nagyon nehezen tudtam vele elhelyezkedni, a fizetésem röhejesen alacsony, rengeteg a túlóra. Ügyvéd mellett dolgozom egyébként Nyugat-Dunántúlon.
Nem marhaság. Csinálj valamilyen képzést, olyat, ami érdekel. Sokan csinálják pl. azt, hogy elvégzik az említett szakot, majd jelentkeznek újra jogásznak (mert előtte esetleg nem kerültek be). Egy kis jártasságot szereznek a dologban, mert több tárgyat be tudnak számítani a jogi tanulmányaikba, több idejük marad a másikokra. És egy jó gondolat, hogy addig nyelvvizsgázol. Szerintem így nem pocsékolás az a 2 év.
Ha nem akarsz jogász lenni, menj esetleg másik tanfolyamra, és úgy másra jelentkezz majd.
Mindenképpen jól mutat az önéletrajzban, ha az iskolázottságnál sok-sok tényező szerepel, csak nehogy túlképzett légy... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!