Nem szóltam a tanárnak, hogy témazárót kell pótolnom, kaphatok rá egyest?
Figyelt kérdés
Amikor beteg voltam, témazárót írtak a többiek. Olyan 6-an hiányoztunk. Hétfőn pótoltuk volna a dolgozatot, de a tanár nem szólt semmit, tőlem megkérdezte, mi bajom volt, adott pár tanácsot (természetismeret és földrajz tanár), de a tz-ről egy szó se esett. Osztálytársam azt mondta, állítólag volt aki már azért egyest kapott tőle, mert nem szólt ilyen helyzetben, de anyukám azt mondta, annyi órával később írhatjuk, amennyiről hiányoztunk előtte. És 2 óránk volt múlt héten, avagy honlap kéne eszerint az elv szerint írnunk. De ez nem is fontos, csak annyi: ilyen dolog miatt kaphatok egyest?2013. márc. 13. 19:12
1/2 anonim válasza:
igen, emiatt kaphatsz egyest, sőt, általában a legtöbb helyen úgy működik, hogy aki nem pótolja be a témazáróját vagy nagyobb dolgozatot (esetleg valami beadandó házit), az egyest kap. én a helyedben gyorsan megtanulnám, és szólnék a tanárnak, mielőtt neki jut eszébe.
2/2 A kérdező kommentje:
Na ez "biztató". Mindegy, remélem, nem írja be. Valahogy csak kimagyarázom, egyébként már hétfőre is tanultam :)
2013. márc. 13. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!