Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Népegészségügyi ellenőrnek...

Népegészségügyi ellenőrnek van bármilyen köze a baromfikhoz? Kerül velük bármilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés
köszi előre is !
2013. márc. 12. 20:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
aha
2013. márc. 12. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:
mit csinál egy ántsz ellenőr? simán lehet hogy baromfifeldolgozóba küldenek
2013. márc. 12. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Semmi köze:)) Nyugi ilyen helyen nem fogsz dolgozni ha népegészségügyi ellenőr leszel. :)))))))))))
2013. márc. 12. 21:47
 4/12 A kérdező kommentje:

komolyan ??

bocsi ,hogy ilyen hülyeségeket kérdezek ,meg biztos fura lehet ,hogy vki miért kérdez ilyesmit ,de nekem van egyfajta madár -fóbia szerűségem ,mmint nem félek tőlük ,csak rájuk sem bírok nézni.

Úgy fogalmaznék: hogy undorodva félek ...

emiatt elég sokan hülyének szoktak nézni ,de ez már kicsi korom óta van ,és tényleg nem megjátszom .. :/

rettegek ,attól,ha akár csak látnom is kell egyet

nem tudom undorítóbb állatot elképzelni náluk...

na mind1 ,de most jelöltem ilyen szakot is ,és a biosz és társai most annyira megtetszett ,hogy gondoltam előrébb hozom ,de ha bármilyen kapcsolatba is kel velük kerülni ,akkor kizárt ,hogy tudnám ezt csinálni ...

De am. nem akartam a csirkéket annyira lehordani ,és tudom hogy u. olyan állatok ...

csak hát nekem tényleg ez van ...

2013. márc. 12. 22:20
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
MIÉRT GONDOLTAN HOGY BÁRMI KÖZE VAN A CSIRKÉKHEZ?:))) MIKET JELÖLTÉL MÉG?
2013. márc. 12. 22:40
 6/12 A kérdező kommentje:

hát ... hülye vagyok lehet ,de gondoltam ,hogy volt ez a madárinfluenza ,meg minden ,meg nem akarok hülyeséget mondani ,de van itt vmi az ANTSZ -el is ... ott nem is tudm egészen pontosan ,hogy miket csinálnak .

ezen kívül még a egészségügyi szervező szakot jelöltem ,két helyen .

köszönöm egyébként, hogy írtatok !!

2013. márc. 12. 22:45
 7/12 anonim ***** válasza:

ÁNTSZ kb. az alábbiakkal foglalkozik.

közegészségügy (környezet- és település-egészségügy, élelmezés-egészségügy, táplálkozás-egészségügy, sugáregészségügy, kémiai biztonság);

járványügy,

egészségfejlesztés (egészségvédelem, egészségnevelés, egészségmegőrzés);

egészségügyi, gyógyszerügyi igazgatás és koordináció;

feladatkörükbe utalt szakfelügyeleti feladatok ellátása az egészségügyi szolgáltatók felett.

Ezeket ha megnézed akkor esetleg a járványügy kategória lehet gyanús, hogy a madárinfluenza is egy járvány volt. De!!!!! az hogy ez a neve attól még emberről emberre terjed. Tehát a madárinfluenza vírusos megbetegedés, amelyet a madarak szervezetéhez alkalmazkodott influenzavírus okoz.

2013. márc. 12. 23:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Eü szervező?? Én most vagyok 3éves levelezőn ezen a szakon Miskolcon, és utána népegészségügyi MSc-re készülök. (előbbi válaszoló vagyok)
2013. márc. 12. 23:07
 9/12 A kérdező kommentje:

na tényleg ?? :)

én is Miskolcot jelöltem ! :D

köszönöm ,hogy megnézted nekem ezt az ANTSZ -es dolgot ,aranyos vagy!

Szóval akkor ,bocsi ,ha nagyon értetlen vagyok ,de szerinted merjem előrébb hozni ,lehet ezt garantálni ,hogy soha semmilyen közöm nem lesz a csirkékhez ?

am az e.ü.-i szervezővel azért bizonytalanodtam el ,mert hallottam ,hogy van matek ,-bár állítólag nem lyan vészes- meg infó ,de vhogy ezek nem érdekelnek ... :/

a biosz meg ezek ,viszont igen

2013. márc. 12. 23:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nem akkora szám a matek meg az info itt Miskolcom..eü. szervezőn gazdasági tárgyad lesz rengeteg, ugyanannyi mint biológiai jellegű. De statisztikád népegészségügyin is lenne. Inkább az hogy jó vagy e nyelvekben? Mert a miskolci szak akkor jó ha legalább 2 nyelvet fogsz tudni.
2013. márc. 12. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!