Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen tanfolyamot érdemes...

Milyen tanfolyamot érdemes elvégezni?

Figyelt kérdés

Érettségim van, tehát mondhattok érettségire épülő tanfolyamot is. Olyan érdekel, ami nem túl drága és természetesen van értelme elvégezni, tehát több esélyem lenne vele a munkaerőpiacon. Igen tanulékony vagyok, szóval adjatok tippeket nyugodtan, aztán meglátjuk, melyik kelti fel igazán az érdeklődésem =). Megjegyzésként: a suliban minden tantárgyat szerettem, 4-es és 5ös voltam, szeretek számítógépen dolgozni - nem szétszerelésre gondolok, pl. adatok rögzítésére inkább, jó kommunikációs kézséggel rendelkezem.

Ne azt írjátok, hogy csináld azt, amit szeretnél - azokban már csalódtam, így nincs konkrét elképzelés.

2009. szept. 14. 14:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyetemre nem szeretnél menni?

Egyébként akármilyen tanfolyamra mehetsz, érettségi után a legtöbb ingyenes. De ha az adatok rögzítése nagyon érdekel, akkor pl az asszisztensi pályákat tudnám ajánlani. Abban van bőven kommunikáció is meg számítástechnika.

2009. szept. 14. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!