Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon félek az angol verseny...

Nagyon félek az angol verseny miatt. Mit tegyek? Mik szoktak lenni?

Figyelt kérdés

Áprilisba lesz angol verseny és énis megyek. Félévkor dicséretes voltam, de úgy érzem h nem vagyok elég jó.Sosem puskáztam angolon, mindig fejből írtam, de mégis félek. Lesznek írásbeli és szóbeli feladatok is, mik szoktak általába lenni, hogyan készüljek? A suliba is fogunk gyakorolni, de egyedül is szeretnék. Angoltanárhoz jövőhét hétfőtől fogok járni(mivel vizsgázni szeretnék a későbbiekben) , vele is készülhetek? Nem szeretném leégetni az iskolám, se magamat.:S Köszönöm előre is az értelmes válaszokat.

15/L

2013. márc. 11. 12:46
 1/1 anonim ***** válasza:

ELőször is nem igazán mi tudunk erre választ adni.Neten sok mindent meg lehet tudni ezzel kapcsolatban.Milyen versenyre mész? mert sokféle van! gondolom lesz mindkettő.

Ezt te tudod,hogy milyen típusú feladatok szoktak ott adni,ha a tanárod mást is küldött már,akkor pl. a tavalyi feladatlap alapján biztos tud mondani egy pár dolgot.Ez természetes,hogy szeretnéd azt,hogy büszkék legyenek rád. Majd a tanáraid bevezetnek az angol rejtelmeibe, nekem megvan a felsőfokúm belőle :)

18/L

2013. márc. 13. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!