Kötelezhetnek a szalagavatóra? Semmi kedvem elmenni rá.
Tudom, hogy még sokára lesz, de már most elegem van az egészből. Bár még csak 2 osztályfőnöki óra volt, azok mind veszekedéssel teltek. Ordibáltak egymással a többiek a tabló miatt, a tablófényképezés miatt, a szalagavató miatt, a keringő miatt, az osztálytánc miatt, a tanárok ajándékozása miatt... stb. Van pár liba az osztályban, akiknek mintha ez lenne életük fény- és csúcspontja.
Az osztály egyébként teljesen szét van esve, semmi osztályközösség, az osztálykirándulás is mindig 10-12 fős, minek kell jópofizni az osztálytáncban? Mintha "hűdefasza" osztály lennénk, közben meg mindenki fujjog a másikra a háta mögött.
És különben sincs időm a délutáni próbákra a biosz, angol és matekóráim mellett. Nekem fontosabb a továbbtanulás, mint ez az idióta szalagavató, ahol a sok liba illegeti magát. Mind csak túl akarja licitálni a másikat, holott sok osztálytársam nagyon rossz anyagi körülmények között él, azokra nem is gondolnak.
Viszont ha én jelzem, hogy nem kívánok részt venni, elég valószínű, hogy ezzel egy lavinát indítok el, és sorra jelzik majd a többiek is, hogy ők sem mennének. A 36 fős osztályból megint megmaradna az a 10-12 fő, akik az osztálykirándulásokon is résztvettek. Ebben az esetben kötelezővé teheti az igazgató a részvételt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!