Ha elmúltam már 18 éves igazolhatom magamnak a hiányzásomat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 20:15
1/5 anonim válasza:
Mire gondolsz? Főiskolán, egyetemen általában megengedett pár óra igazolatlan hiányzás(minden egyes tárgyból). Ha azt túlléped, akkor kell az orvosi igazolás. Te nem írhatsz igazolást, max ha meghamisítod, de az meg közokirat hamisításnak felel meg...
2/5 anonim válasza:
Igen igazolhatod.. Ha 18 vagy, akkor már felnőtt vagy akkor már te neked kell igazolnod nem a szüleidnek, hiszen akkor már nem ők felelnek érted.. Magyar jog, ennyit erről^^
3/5 anonim válasza:
érdekes én nem igazalhattam magamnak a középsuliban
4/5 anonim válasza:
Igazolhatsz 3 alkalmat (ez lehet 3 óra, vagy 3 egész nap is, de nem követhetik egymást, tehát egymás után hétfő és kedd nem lehet, ahoz orvosi igazolás kell) Természetesen csak akkor igazolhatod magadnak, ha elmúltál 18, ha nem, akkor a szülőnek kell igazolnia.
5/5 anonim válasza:
Ha középiskolába jársz, akkor még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!