A 2013-as év első féléves (tehát febr-junius) bursa hungarica ösztöndíjat mikor fogják utalni (vagy legalább kb)? Vki már megkapta?
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 18:41
12/22 anonim válasza:
Még nekem sem utalták ki az ösztöndíjat, de ezt találtam (2013.03.28 dátummal):
"Késve kezdődne
13/22 anonim válasza:
hopp, ez lemaradt:
Késve kezdődnek meg a 2012/2013-as tanév tavaszi félévének Bursa Hungarica ösztöndíj kifizetései. A késedelem oka, hogy a Wekerle Sándor Alapkezelő még nem küldte meg számunkra a jogosultság ellenőrzési listát, így még nem tudjuk, hogy kiknek kell fizetni, se azt, hogy milyen összeget. Az első kifizetések pontos dátuma még nem ismert.
14/22 anonim válasza:
Április 16-án azt az infót kaptam az egyetemen, hogy valószínűleg azon a héten az Alapkezelő megküldi neki az adatokat, utána tudják elkezdeni utalni a pénzt... De ezidáig semmi.
15/22 Hannkah válasza:
Valakinek valami hír azóta? Már igencsak illene elutalniuk a pénzt, lassan vége ennek a félévnek is...
16/22 anonim válasza:
Nekem a felét kiutalták múlt hét vége felé.
17/22 anonim válasza:
nekem se jött, egy forint se. Komolyan keresem azt a fórumot, ahol feltudom jelenteni az Alapkezelőt. Ez nonsense. A szociális ösztöndíj lényege, hogy a szorgalmi időszakban segítse a hallgatókat...De az nekik mindegy, nem is érdekli őket. Múlthéten felhívtam az alapkezelőt hogy mi a helyzet,mert vége a félévnek, nincs ösztöndíj...A hölgy paraszt módjára közölte, hogy csk ne háborogjunk, mert nekik még júniusban is kell utalni..... Szigorú ellenőrzési folyamatok.... most már kezdek kitérni a hitemből....
18/22 anonim válasza:
Pénz még nekem sem jött. Viszont tegnap délután a neptunban feltüntették az intézményi részt meg a kifizetés tervezett idejét (minden hónap tizedike...) de egy vasat nem kaptam. Konkrétan ez az utolsó hét a szorgalmi időszakból. Rettentően bosszantó...
19/22 anonim válasza:
vége a félévnek, de még mindig semmi...
rohadjanak már meg, nem poénból igényeltük, hanem mert kell a pénz...
vki nem tud vmilyen infót, h mikor jön?
20/22 anonim válasza:
Nekem már átutalták az intézményi részt, azt írták üzenetben hogy az alapkezelőnél a rendszer frissítése okozta a kését és mihelyst megkapják az önkormányzati részt, utalják azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!