Mikortól kötelező természettudományos tantárgyból érettségizni? (egyáltalán hatályba fog-e valaha lépni ez? )
Most vagyok 10.-es, tehát 2015-ben fogok érettségizni.
Most kell faktot választanunk, és ehhez jó lenne tudni ezt.
Valamilyen gazdasági pályára szeretnék majd felvételezni. Úgy tervezek, hogy német emelt, és töri közép érettségi adják majd az érettségi pontjaimat. Német fakt kizárva, mert nagyon jó külön tanárhoz járok(egyébként suliban nem tanulok németet, csak angolt). A töri fakt a fix, de nem tudom mi legyen a másik. Földrajz vagy matek? Amennyiben nem kell természettudományos tantárgyból érettségiznem, akkor szerintem angolból is leérettségizek, és akkor a német lesz a választott. Vélemény?
Gazdasági pályára, el kell keserítselek, de rohadtul kell a matek.
Kötelező term.tudományos érettségi szerintem, bár jövőbe nem látok, nem lesz.
Attól, hogy választhatsz mást is érettségin, az egyetemen még fognak tanítani neked matekot bőséggel.
Ez olyasmi, mint ahogy lehet menni orvosira fizikával és kémiával is. Attól még, hogy nem muszáj mindkettőből érettségizni, szükséged lesz mindkettőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!