Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Történelem próbaérettségi?

Történelem próbaérettségi?

Figyelt kérdés
Holnap lesz töriből a kisérettségim, de hiába tanulom, egyszerűen nem marad meg semmi.. főleg a fogalmazás része nem megy, amikor kapunk egy forrást vagy táblázatot.. nem tudom mit írjak, hogyan használjam fel! Nagyon izgulok és félek, hogy egyes lesz, mert sose voltam jó töriből, mindig csak átbukdácsoltam valahogy.. egyszerűen nem tudtam sose megjegyezni az évszámokat, az emberek nevét és a hozzájuk tartozó országokat stb.. tehát semmi.. mit tegyek? legalább egy kettest jó lenne összehozni, mert a szóbeli része meg még ennyire se megy :( furcsa, pedig minden mást meg tudok tanulni, csak ez nem..
2013. márc. 5. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan így voltam vele... figyelj, ha mást nem, akkor az adott forrásokból puskázz! Értem, hogy Neked nem megy, de próbáld meg, mert az a legegyszerűbb; szép barokk körmondatokban fogalmazd át és meg a megadott forrásokból annyit, hogy legalább a kettes meglegyen! Plusz használhatsz atlaszt is, na annak meg a hátuljában ott a sok évszám és név, a tájékozódást segíti, ill. az atlaszban lévő egyéb ki illusztrációk, információk! Legálisan puskázni valahol éppen ugyan olyan művészet, mint nem legálisan... :)
2013. márc. 5. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod minden mást. Akkor gondolom jó vagy magyarból. Egy-egy témánál 5-10 kulcs szó megjegyzed és az irodalom tudásoddal meg mondatba foglalod :D
2013. márc. 5. 23:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát megpróbálom, remélem összehozok egy kettest.. De nem elsz feltűnő, hogy ugyanazt leírom, csak picit átfogalmazom? mert nem hiszem, hogy tudok hozzá tenni :D
2013. márc. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!