Hogyan kell tanulni?

Figyelt kérdés

Halálosan komolyan kérdezem!!!! Nagy bajban vagyok, felnőtt fejjel újra iskolába kényszerültem, de mondhatom, hogy úgy elvégeztem az iskoláimat, hogy csak olvasgattam az anyagot. Légyszi segítsetek!

Köszi

2009. szept. 12. 20:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát időigényesen. Legalábbis ha komolyan akarod csinálni. Először is az órákra járj el és figyelj, az már fél siker. Aztán otthon elolvasni az anyagot, kijegyzetelni vagy kiemelni a lényeget, elolvasni a kiemelt lényeget, kérdéseket feltenni akár írásban is, válaszolni rájuk, vagy ha van, a könyvben feltett kérdésekre. Frissen tanulj, ne hagyd, hogy zavarjanak, tarts kb óránként szünetet: állj fel, egyél-igyál, beszélgess.
2009. szept. 12. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!