Budai Középiskolába felvennének 3,5 átlaggal?
Figyelt kérdés
Most 7.-es vagyok és 2,4 a félévi átlagom,ha összeszedem magam lehet 3as átlagom is,és ha 8.-ba is rendesen tanulni fogok és ha 3,5 lesz az átlagom felvennének a Budaiba? Vagy ha oda nem,akkor hova vennének fel?2013. márc. 1. 23:06
11/14 picurka válasza:
nem...:/ én budaiba most bekerültem,4,0 átlaggal.Ügyvitel szakra. Azt mondták,hogy 4,0-töl vesznek fel embereket:) Lehet,hogy felvesznek,de selejt osztályba...:):/
12/14 anonim válasza:
Egyik osztálytársam 34 ponttal és egy kemény 2-es átlaggal került be a Budaiba. Én is ide járok, de én 58 ponttal és 4-es átlaggal jöttem ide (1. helyen voltam ideiglenesen). Borzasztó szar színvonalú gyüjtő, azt tanácsolom, menj máshova. Én is hamarosan el megyek innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!