Szerintetek a pszichológia olyan szak, amely tetszetős Istennek?
Köszönöm a válaszokat :)
Én úgy érzem,hogy a pszichológusi állás nem akadályozna gondot,már ami a hitemet illeti.
De hogy értetted azt,hogy a hitem megakadályozna abban,hogy pszichológusként dolgozzak???
Nos a pszichológiának sok ága van. Munkapszichológia, reklámpszichológia, coach, stb.... sok területen alkalmazzák őket és nem az embereken való segítés céljából.
De aki még pályaválasztás előtt áll azoknak a 99,9%-a ha pszichológus akar lenni a klinikai pszichológiára gondol, azaz terápiákat folytató pszichológusi munkakörre, ahol az embereken való segítés a cél. A soraidból azt vettem ki hogy Te is ezt fontolgatod. Jól gondoltam? Milyen vallású vagy egyébként? A válaszomat folytatom ha válaszoltál.
Igen,ha elvégezném a pszichológiát 100%,h olyan ágát választanám,ahol az embereknek tudnék segíteni :)
Református vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!