Egyetem felfüggesztése depresszió miatt. Szerintetek jó, hogy hallgattam az orvosomra?
Azt sem tudjuk,merre vagy
Nagyon messze(?)! Európa(?)
Fiú vagyok. A szüneteltetést a doki javasolta, mert azt mondta, jelenleg nem vagyok terhelhető, túl nagy a teljesítménykényszerem. Állandóan szorongok, és itthon vagyok, évek óta.
Amúgy már jelöltem be itthoni szakokat.
Megértelek. Szerintem jól döntöttél, hogy hallgattál a pszichiáterre, de tedd fel magadnak a következő kérdéseket: Igazán érdekel-e amit tanulsz? Teljesen a Te döntésed volt-e ez a külföldi egyetemre járás vagy a szüleid szerették volna inkább? Kinek akarsz megfelelni? Mihez érzel tehetséget, mit tennél szívesen, vagyis mi érdekel? Van-e valami olyan álmod/célod, amit esetleg már régen félretettél magadban vagy lebeszélték róla?
Talán nem megfelelő a cél, amit követsz és akkor értelmetlen a kitartás, ezt pedig a családodnak is meg kell értenie. Abból, amit leírtál ez a benyomásom, de lehet, hogy tévedek. Légy őszinte magadhoz, megéri!
Szia!
Én is hasonlóan vagyok most,mint te voltál...Az egyetemmel vaccilálok,egyenlőre passzív szeretnék menni,illetve járok kezelésre.Neked azóta jobb lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!