Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha már feladtam postán a...

Ha már feladtam postán a felvételi jelentkezési lapomat, nem kellene kapnom valami értesítőt hogy eljutott az oktatási hivatalba? Ha igen akkor mennyi idő elteltével, és emailt vagy levelet kell kapnom?

Figyelt kérdés

2013. febr. 27. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha feldolgozták a jelentkezéseket, kapsz majd levelet az OH-tól. Csak bírd kivárni... Sok sikert az áhított szakhoz!
2013. febr. 27. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha minden igaz, akkor májusban fog majd küldeni az OH egy regisztrációs levelet, abban tudod majd ellenőrizni a jelentkezéskor megadott adatokat.

De ha csak nem tértivevénnyel adtad fel a jelentkezési lapot, akkor nem fogsz kapni visszajelzést arról, hogy odaért-e a leveled.

2013. febr. 27. 12:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válasszokat! :)
2013. febr. 28. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ajánlot levélként adtam akk tuti küldenek majd vissza jelzést?
2013. márc. 1. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!