Telces nyelvvizsga esetében melyik kiállítási dátum kell? (felvételivel kapcsolatos)
Az e-felvételinél meg kell jelölni a kiállítási dátumot, ott a keménykötéses több nyelvűét kell vagy az angol nyelvűt amelyik részletezi az eredményeket és csak egy lap? 20 nap eltérés van a kettőnél.
Légyszi segítsetek, nem szeretnék semmit sem elrontani.
Köszönöm :) kicsit túlparázom :)
És esetleg azt megtudnád mondani,hogy ha ügyfélkapun keresztül hitelesítem akkor is vissza kell küldeni azt a lapot?
Nem teljesen világos, mert azt írja,hogy nincs más teendőm, de a lap szerint pedig aláírva be kell küldeni!?
Mármint milyen lapot?
Én tavaly jelentkeztem online ügyfélkapuval, és nem kellett semmit papíron csinálni.
Hú, nem tudom így elmagyarázni. Miután az ügyfélkapuval hitelesítem érkezik a válasz,hogy
"Az Ügyfélkapun keresztül történő hitelesítés sikeres volt!
Elektronikus jelentkezésének hitelesítésével kapcsolatban további teendője nincsen.
Státusz
Az Ön jelentkezése hitelesített, vagyis ezzel kapcsolatban további teendője nincsen.
Amennyiben a jelentkezési határidőig még szeretne adatot módosítani, vagy dokumentumot feltölteni, akkor előbb a Hitelesítés visszavonása gombra kell kattintania. Figyelem! Ha visszavonta hitelesítését, akkor a szükséges módosítások elvégzése után újra kell indítani a hitelesítési folyamatot!
Az alábbi gombra kattintva megtekintheti egyben a már hitelesített adatait, amelyek a jelentkezési határidőt követően automatikusan bekerülnek a központi felvételi nyilvántartásba.
Természetesen ezt az adatlapot Önnek nem kell visszaküldenie, hiszen Ügyfélkapu segítségével Ön már hitelesítette jelentkezését!"
van alatta egy olyan,hogy hitelesítő adatlap nyomtatása
az meg így kezdődik:
"Hitelesítõ adatlap - 2013. szeptemberben induló képzések
Felsõoktatási intézménybe elektronikusan jelentkezõk számára.
Kérjük, hogy az adatlap benyújtása elõtt az alábbi információkat feltétlenül olvassa el!
A hitelesítõ adatlap az elektronikus jelentkezés hitelesítésére szolgál.
Kérjük, hogy az aláírt és kinyomtatott hitelesítõ adatlap összes oldalát - célszerûen ajánlott küldeményként - jutassa el postai úton az alábbi
postacímre:
Oktatási Hivatal, 1380 Budapest Pf. 1190
A postára adás határideje: 2013. március 11.
Kérjük, hogy a hitelesítõ adatlap benyújtása elõtt ellenõrizze, hogy az esetleg korábban kinyomtatott adatlapon, a jelentkezõ
aláírásának kerete alatt - a lap jobb oldalán - látható ellenõrzõ kód megegyezik-e az e-felvételi felületén az Ellenõrzés és hitelesítés
menüpont alatt aktuálisan megnyitható adatlap ellenõrzõ kódjával! Amennyiben ezek nem egyeznek, akkor a hitelesítõ adatlapot újra ki kell
nyomtatnia és az új hitelesítõ adatlapot kell aláírásával ellátva beküldenie, ellenkezõ esetben a korábbi verziójú adatlap (annak korábbi,
idõközben megváltozott adattartalma) miatt az elektronikus jelentkezés nem kerül hitelesítésre!
A rendszer által generált hitelesítõ adatlapra kézzel vagy géppel ráírt módosítást nem fogadunk el!
Nyilatkozom, hogy a Felsõoktatási felvételi tájékoztató - 2013. szeptemberben induló képzések c. kiadványokban foglaltakat
tudomásul veszem.
Kérjük, hogy aláírását az alább látható keretben helyezze el! Aláírásával a hitelesítõ adatlap oldalain szereplõ minden adatot hitelesít!"
bocs kicsit hosszú de nekem (és az ismerőseimnek) ez nagyon magas
Nem, ezt neked nem kell beküldeni.
Ez a hitelesítés egy másik formája, amikor online töltöd ki az adatokat, de nem ügyfélkapuval, hanem postai úton aláírással hitelesíted.
Mivel te ügyfélkapuval hitelesítetted, ezt nem kell elküldened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!