Milyen szakmát válasszak majd szerintetek?
Figyelt kérdés
6-dikos vagyok,13 éves.Tudom felesleges még ezen gondolkodnom de nagyon bosszant hogy már mindenki tudja körülöttem az osztályban hogy mi szeretne lenni.Jó tanuló vagyok,4.7-es átlaggal,de nem tudom eldönteni hogy mit válasszak majd.Osztályfőnököm szerint a színészi pályát érdemes lenne kipróbálni,mások szerint énekesnő legyek a nagyon jó hangom miatt,de rajztanárom szerint mindenképpen menjek grafikusnak.Engem megmondom őszintén csöppet sem izgat a színpadi világ,szívesebben lennék akkor inkább grafikus -már csak azért is mert remekül rajzolók embereket-de még így se tudom eldönteni hogy mit válasszak.Mintha mindig valami másra vágynék,talán egy olyan foglalkozásra,ami hasznos lenen a közösségnek,ami a tudománnyal kapcsolatos,de ez talán szóba sem jöhet hiszen matekból is elég gyenge négyes vagyok,hogy is lehetne egyáltalán belőlem egy kutató..(habbár természetismeretből 5-ös vagyok) .Aztán ott van a sport,azon belül mondjuk szinkronúszó amit szívesen kipróbálnék,de pénzkereséssel kapcsolatban el is vettem ezt a foglalkozást.Kissé hosszú lett,bocsánat hogy ezzel nyaggatok mindenkit,de csak tanácsot szeretnék kérni evvel kapcsolatban.Apropó,Vácon milyen szakiskolák vannak?2013. febr. 25. 16:52
1/1 anonim válasza:
Annyira korai lenne még arról beszélni, hogy mi akarsz lenni! 13 éves gyerek. Nagyon sokan, még 20 éves koruk felett sem tudják mit akarnak kezdeni.
A legfontosabb az lesz, hogy találj egy olyan középiskolát ahová Te szeretsz járni, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a nyelvi oktatásra és arra hogy minél jobban felkészítsenek az érettségire. Az utolsó két évet és az érettségit nagyon szép eredményekkel elvégzed, és a felsőoktatásba bekerülésed előtt ráérsz majd agyalni azon, hogy hova tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!