Tudnátok ajánlani érettségire egy felkészítő történelem könyvet? és lenne még itt kérdésem, többi a bejegyzésben
Másik, pedig hogy szerintetek fellehet készülni 2 hónap alatt a középszintű történelem érettségire kb a nulláról?
Beszeretnék jutni egy egyetemre, és rájöttem az angol nem lesz elég, kevés lenne a pontszámom, töriből is újra kéne érettségiznem.
Szerintetek két hónap elég? Nem kell ötös, egy négyes is már bőven elég lenne :)
A válaszokat előre is nagyon köszönöm
fél év készülés után 46%? ne is haragudj, de ez marhára nem a reális kép.
kérdező: vedd meg a száray könyveket 1től 4ig, és ne csak olvasd, hanem a feladatokat is csináld meg benne (esszéírás, forrásértelmezés), mellé szerezz be feladatgyűjteményeket megoldókulccsal, nekem a "feladatgyűjtemény az új történelem érettségihez" kötetek vannak meg, illetve egy b.mátyás gy-bori I. "történelem érettségi I. középszint" van meg, ezek segítségével két hónap alatt minimum a 70%..
Írtam, hogy azért lett 46 százalék, mert olyan tételt húztam amiből nem készültem fel.
Őszintén mondom, szerintem 2 hónap kevés, hogy minden tételt alaposan betanulj. De arra hallgatsz akire akarsz.
A közép töri olyan brutál egyszerű, hogy készülés nélkül az írásbelit megírja az ember közel max pontra. Még ha csak 10 pontot érsz el szóbelin, akkor is megvan a 60% legalább. Félév tanulással 46%, no comment.
Nem kell másra odafigyelni, én emelt törire készültem fel kemény 1 hónap alatt, majd két hetem volt felkészülni a szóbelire. Ennek ellenére 90% felett teljesítettem, középsuliban meg nem voltam jó tanuló. Meg lehet csinálni, ha akarja az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!