Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mérnökinformatika (BME) vagy...

Mérnökinformatika (BME) vagy gazdaságelemzés (BCE)?

Figyelt kérdés
A két szak között gondolkozom, de nem tudok dönteni. Matekból és angolból jó vagyok, mindkettőből emeltezem, az info előrehozottat pedig tavaly megcsináltam. Lányként nem tudom milyen hátránnyal indulnék mérnökinformatikán, talán az elhelyezkedés is nehezebben menne?! Illetve elemző közgazdászként nehéz lenne elhelyezkedni? Esetleg valamelyik szakkal külföld?

2013. febr. 23. 15:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Mérnökinfó nehéz. Kell oda a matek, de az infó is. Ha még sosem programoztál, akkor az úgy nehezebb. Középszintű infó érettségi édes kevés oda. Mert így visszagondolva eleve ilyen Office-s cuccokat egyáltalán nem fogtok venni. Az elméleti anyag...az baromi felületes középszinten. Sőt, már majdhogynem nevetséges. De biztos, hogy el fogsz tudni helyezkedni mérnökinfó után.

A másik szakot nem ismerem, így arról nem tudok mit mondani.

2013. febr. 23. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!