BGF-Gazdaságinformatikus, BCE-Gazdaságinformatikus szakról szeretnék érdeklődni. Elhelyezkedési lehetőségek? Nehézség, stb.
Figyelt kérdés
azt olvastam róla hogy a BGF-en ez egy viszonylag új szak, ezért még nem nagyon végeztek rajta. Mik a vélemények róla?
BCE-n ugyanerről azt hallottam hogy csak bekerülni nehéz utána szinte biztos a bent maradás, ez tényleg így van? Aki oda jár tudna írni róla valamit?
Köszönöm.
2013. febr. 22. 22:57
1/3 anonim válasza:
Hát nem tudom a BCE-n miféle gazdinfót oktatnak akkor. Én SZTE-n proginfóra járok, de jó pár ismerősöm van gazdinfóról is, sok velük a közös óra. Egyáltalán nem mondanám könnyű szaknak, sőt. Sok embert megtéveszt a gazdaság szó, de ugyan úgy tanulnak programozni, mint mi. Csak náluk vannak plusz gazdasági irányú tárgyak is. Amúgy majdnem minden ugyan az.
2/3 A kérdező kommentje:
lehet nem így van, ezt csak olvastam... szokott néhány ember lenni aki lenézi az adott iskola adott szakját, lehet hogy csak ezért írták.
2013. febr. 23. 09:18
3/3 anonim válasza:
BCE-re járok gazdinfóra. Az a helyzet, hogy ez egy gazdasági iskola, így itt a gazdasági részét szerintem jobban nyomatják. A matek kicsit szívatós (igazából évfolyam harmada bukott belőle első félévben), viszont szerintem a programozás nem megy olyan magas szinten mint kéne, bár ez még lehet hogy változni fog, 2. szemeszter közepén vagyok még csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!