Ez szerintetek helyén való? (bővebben lent)
Mi is gondolkodtunk rajta, de anyu azt mondta, hogy nem akarja ezt velem végigcsinálni, hogy havonta ott álljak sorba a munkaügyi hivatalban a sok alkoholista és hajléktlan közt azzal, hogy nincs munkám. Semmit nem nyerek vele, ha még pénzt se kapok érte. Szóval az a másik, hogy tényleg oltári nagy bunkóság lenne felvenni a munkanélküli segélyt.
Megjegyzem kapnál munkát, csak ügyesnek kell lenni és jó helyet találni. Én pl egészségügyben tanulok és egy csomó hely van, ahol direkt ilyen embereket keresnek.
A másik az, hogy levelezőként nincs TB-d, azt külön kell fizetni, havi 4500 ft. Menjetek be az apeh-hoz és kérjetek csekkeket.
14:34 Az nem kifogás, hogy vannak nála bunkóbbak. Elég cigány felfogás ez és az is, ha egyetem mellett felvenné a pénz, miközben tudna dolgozni és anyuci eltartja otthon.
Ezzel most nem a kérdezőt akarom fikázni, róla tudom, hogy csak tanácsot kért.
Köszi a válaszokat!
Igazából pofám nem lenne felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!