Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Továbbtanulási kérdés (? )

Továbbtanulási kérdés (? )

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy a történelem, mint tantárgy milyen szakokhoz jó/kell?

Tudom, hogy a felvin meg tudom nézni, de csak ennyi lenne, mint: régész, történész stb.?

Vagy olyan szak, amihez kell a történelem, de nem az a fő tantárgy?

Köszönöm a segítséget!:)

2013. febr. 21. 13:29
 1/6 anonim válasza:
bármilyen közgazdás szakra nagyon jó ha jó a törid.
2013. febr. 21. 13:35
 2/6 A kérdező kommentje:
És azon belül melyik szaknál lehet leginkább elkerülni a matekot? Tudom, mindegyikhez matek kell, de hol van olyan, ahol nem kell nagyon belemélyülni?
2013. febr. 21. 13:37
 3/6 anonim válasza:

Közgáz szakokra matek nagyon kell, történelem nem olyan fontos!

Töri tudással leginkább töritanár lehetnél, régészekre nem igazán van szükség, nem tartozik a piacképes szakmák közé.

2013. febr. 21. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Politológia
2013. febr. 21. 17:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Tanár nem szeretnék lenni, illetve politológus sem. :S
2013. febr. 21. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Informatikus könyvtáros, néprajz, szabad bölcsészet, nemzetközi tanulmányok, kommunikáció és médiatudomány, szociológián van mondjuk matek, könyvtár szakon programozást, logikát tanítanak, de nem mindenhol, meg kell nézni hova jelentkezel. Eszembe jutott még a kulturális antropológia meg a társadalmi tanulmányok, pedagógia, andragógia, szociális képzések, igazgatásszervező (lehet ott van matek), szóval úgy nagyjából ennyi meg a nyelvszakok, tehát ezeken a szakokon kell töri és nem (annyira) a matek szerintem.
2013. febr. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!