Mennyi ideig érvényes az érettségi?
Az mindig érvényes. Az egy végzettség. Nem jár le. Ez nem egy személyi igazolvány...
Vagy máshogy érted? Mert ha nem akkor hááát.. furcsa kérdéseid vannak...
Szia!
Én eddig úgy tudtam, hogy akik a régi rendszerben érettségiztek, azoknak máshogyan számítják a pontjait, mint azoknak, akik a kétszintűben tették le.
Nem értem, hogy miért kapott 0 pontot. Nem reklamált érte?
Egyébként akár apukád is jelentkezhetne, ez nincs korhoz kötve. Hallottam olyat tavaly, hogy egy 70 éves ember jelentkezett, és fel is vették, no persze levelezőre, de jelen esetben az nem szoroz, nem oszt.
Ott valami más gebasz van, azért nem vették fel. Az unokatesóm például azt mondta mindenkinek, mikor nem vették fel, hogy hirtelen kétszerese lett a ponthatár annak, ami addig volt. Na ja. Én is akkor felvételiztem és tudtam, hogy ahova ő akart menni, ott épp, hogy lefelé ment az előző évihez képest... Mindegy.
Szóval olyan nincs, hogy nem jó. Nekik csak másképp számolják belőle a pontokat, de nem sehogy.
Van olyan szak, ahova mondjuk kell emelt szintű az adott tárgyból, de ott sem régiséget néznek, az az évi sem jó, ha csak közép és nem emelt szintű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!