Bölcsészdiplomával milyen állásom lehet? (tanári képesítésem nem lesz)
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 19:04
1/12 anonim válasza:
milyen bölcsész? ezer féle van.
2/12 A kérdező kommentje:
magyar szak
2009. szept. 7. 19:27
3/12 anonim válasza:
Ne reménykedj nem sok melód lesz.
4/12 anonim válasza:
esetleg lehetsz újságíró, író, nyelvtani korrektor kiadóknál.
5/12 anonim válasza:
Az újságírás tényleg nem rossz ötlet, én kommunikáció szakon végeztem és azt javaslom küld el néhány írásodat egy neked szimpatikus orgánum főszerkesztőjének és mellé egy pár sort magadról vagy próbáld meg személyesen mindezt. Lehet nem vesznek föl, de külsősnek alkalmazhatnak.
6/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha nem végeztél tanárszakot mellé, megette a fene. Sima magyarral max árut töltögetni mehetsz el, ha teljes állásban akarsz dolgozni. Ha vannak jó kapcsolataid, elmehetsz pl könyvkritikusnak, újságírónak, de ez nem jövedelmez rendszeresen. Azt ajánlom, végezd el a tanárszakot mindenképpen.
7/12 anonim válasza:
pl. a google most hirdet állást; Dublinba keres munkaerőt: [link]
nagyon jó helyeket lehet találni, bár jobbára külföldön. Vagy még jó lehet, ha elmegy egy vállalkozó mellé titkárnak (minden vállalkozó mellé kéne egy bölcsész is legalább), ott megtanulhat ezersokféle fortélyt, melyet később alkalmazhat az életben, melytől most annyira fél.
8/12 anonim válasza:
Bölcsészdiploma <3 Olyan jó neked, irigyellek.
Én azért tanulok, hogy újságíró lehessek! :-)
Fontos, hogy szeressem majd amit dolgozni fogok! :-)
Lilla
10/12 A kérdező kommentje:
:(
2012. jan. 12. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!