SÜRGŐS! Hogy mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
hogy magyarázhatom el a szüleimnek hogy a metek doga 1-es lett?
az igazat inkább nem mondanám meg nekik!
előre is köszi és nagyon sürgős!!
2009. szept. 7. 14:59
12/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam meg neki a ponthatárokat!
azt mondtam hogy akinek már 1 hibája van az 1ből 1es!
nem nagyon hitte el, aztán bemagyaráztam neki, hogy ő mit mondana?
erre nem szólt semmit, csak azt hogy fogadó órán úgy is megtudja az igazat!
és trényleg meg fogja tudni!
:(
2009. szept. 8. 14:57
13/15 anonim válasza:
Jesszus, milyen szigorú anyukád van. xD De te is egy kis hazudós dög vagy ám. :P Ilyen dolgokban szerintem nem kéne hazudni. Ha valóban tudtad az anyagot, csak ideges voltál, elmondod ugyanazt az anyukádnak, amit itt leírtál nekünk is. Leszid, de túléled. Ha hazudsz, és rájön, az sokkal rosszabb. Mondjuk nem tudom, hogy milyen egy jegyért szidó szülő, velem sosem voltak ilyenek. Nem is értem, hogy miért kell így sakkban tartani egy gyereket. Nekem nem kellett idegeskednem, érdekes módon mindig 4.5 fölött volt az átlagom...
14/15 anonim válasza:
hát előző válaszoló becsüld meg a szüleidet engem már 4-esért felpofoznak és mindenféle büntetést kapok(jutalom tanulási idő...haha)az 5-ös az pedig semmi jutalom nekik ez természetes dolog.Hát mi lenne, ha lenne 1-esem hát én el se mondanám nekik...
15/15 A kérdező kommentje:
Utsónak!
Az nálunk nem megy, h eltitkolom! Elektronikus napló van a sulinak és otthon megnézik a jegyeim...amikor még a kérdés aktuális volt akkor még ez a rendszer nem volt. azóta lett!
2010. ápr. 4. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!