Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nekünk jár az ingyentankönyv?

Nekünk jár az ingyentankönyv?

Figyelt kérdés
2 gyerekünk van, de egy háztartásban élünk a húgommal, akinek szintén van egy gyereke. Most akkor a 3 gyereknél ingyenes tankönyv esetében mit vesznek figyelembe, hogy egy háztartásban élünk, vagy hogy a mi gyerekünk-e?
2009. szept. 7. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Neked 2 gyereked van és a rezsi fele a tied. Nem jár ingyen
2009. szept. 7. 08:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha egyedül neveled őket és az anyagi elvárásoknak megfelelsz akkor lehetsz ra jogosult. Mindenképp önkormányzat. Egy főre eső pénznek x összeg alatt kell lenni és akkor megkapod. Első voltam
2009. szept. 7. 08:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Na jó, de a tanár is azt mondta, hogy jár. Én is úgy tudtam, hogy nem jár, de állítólag mivel egy gazdasági közösségben vagyunk, egy család vagyunk, így jár... :S
2009. szept. 7. 09:14
 4/9 anonim válasza:

Szia!

Csak az számit,hogy neked mennyi gyereked van és mennyi van a neveden!Ha nem adoptáltad a tesód gyerekét,akkor sajnos neked nem jár az ingyen tankönyv,legfeljebb akkor,ha egyedül neveled a két gyermekedet!

De menj be az önkormányzathoz és érdeklődj ott is!

2009. szept. 7. 10:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is így van egyébként. Köszi a válaszokat.
2009. szept. 7. 11:30
 6/9 anonim ***** válasza:

az az iskolátol is függ egy gyerekem van ,és férjnél vagvyok!

az iskolától ingyen megkapjuk, de azt utánna vissza kell adni!

2009. szept. 7. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi is ingyen kaptuk mert az önkormányzat kifizette helyettünk
2009. szept. 7. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
utsónak üzenem: mi az iskola könyvtárától kaptuk ( használtan) az önkormyányzat egy budös fillért nem fizetett!
2009. szept. 11. 20:09
 9/9 anonim válasza:
Nekünk viszont az ingyenes tankönyvnél a 10000 ft feletti árat fizettük. Technikusiba az egészet , majd visszaadják a 10000 ft-ot.Csak győzzem kivárni.
2010. szept. 7. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!