Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Behívtak tartalékos katonának!...

Behívtak tartalékos katonának! :D Muszáj elmennem?

Figyelt kérdés

Perpill munkanélküli vagyok - elvileg mérciusban fog indulni közmunka (irodai), ott "biztos" helyem van. A munkaügyi központtól kaptam levelet, hogy tájékoztató elődaást szerveznek "önkéntes tartalékos katonák toborzásával" kapcsolatban. A levelet a "kérem, a megjelölt időpontban az előadáson történő szíves megjelenését" ondattal zárják. Ez alapján muszáj elmennem?

Illetve ha nem megyek, milyen szankciókat von maga után?

Még nincs annyi napom, hogy bármilyen támogatást kaphasssak, semmilyen juttatásom nincs - ergo ezt levonni sme tudják.

2013. febr. 12. 13:04
 1/4 anonim válasza:
Elmész aláírod a jelenléti ívet és haza mész vagy ha papírt kell leadni leadod !ennyi:) tájékoztató jellegű lesz az elő adás
2013. febr. 12. 13:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tájékoztató jellegű lesz, attól még hülyeségnek tartom és nem akaraok elmenni...
2013. febr. 12. 19:29
 3/4 anonim válasza:
Ha Én kapnék egy ilyen levelet,akkor az első sorban lennék.
2013. febr. 14. 19:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Én viszont nem mentem el, ma volt.:)

Hihetetelen, milyen üres lett az életem ez miatt...:S :D

2013. febr. 14. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!