Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol a legolcsóbb a B kategóriá...

Szano007 kérdése:

Hol a legolcsóbb a B kategóriás jogsi? Ki hol rakta le? Igazából csak pest érdekel.

Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 00:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne azt keresd, ami a legolcsóbbnak hirdeti magát, mert tudjuk, hogy olcsó húsnak híg a leve. Ahol nagyon olcsón hirdetik, ott minden egyéb módon próbálnak téged lehúzni. Én a 11. kerületben tanultam. Nem állította magáról, hogy hű, de olcsü vagyok, de nagyon korrekt volt az egész. Bár, ha téged csak Pest érdekel (ugye nagybetűvel, mert városnév), akkor ez irreleváns.
2013. febr. 12. 08:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Igy van, ne olcsot keress, mert igazabol MIND ugyanannyira fog kijonni a vegere. Potorakkal, vizsgadikakkal, akarmivel tudnak meg alakitani azon az aron, amit te elsore latsz, es a vegere a legtobb helyen 100-120 ezer lesz, fuggetlenul attol, hogy eredetileg mennyiert hirdettek. En azt tudom tanacsolni, hogy ugy valassz iskolat, hogy kozel legyen a lakohelyedhez. Legalabb a bejarassal ne legyen problema, azon tul meg gyakorlatilag tokmindegy. Ha szar az oktatod, azt sulin belul is barmikor jogod van lecserelni masra.
2013. febr. 12. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!