Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középiskolában maximális...

Középiskolában maximális napi/heti óraszám?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm művészeti iskolába jár, kilencedik évfolyamos, 15 éves. Heti 44 órája van (van olyan nap amikor 12, tehát 18:00 után végez, és az előtte és utána való nap is 9-9 órája van). Nem ismerem pontosan az óráit, hogy mennyi ebből a kötelező, és a szabadon választott, igaz, pontosan nem ismerem az ezekre való törvényeket sem, de lehetséges-e, szabályos-e, és nem ütközik-e törvénybe, vagy valamilyen jogszabályba, ha valakinek ennyi órája van, és így le van terhelve ilyen idős korban? Mennyi a diákoknak az a heti és napi maximális óraszám, amit a törvény megenged?
2013. febr. 11. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
2013. febr. 11. 17:08
 2/2 anonim válasza:
9-edikes vagyok, művészeti suliban, középiskolában... a legkevesebb óraszámom, fogalmam sincs melyik napon, de egyiken 6... a többin 7-8-9 oszozik... nem írtam fel az órarendet, de tudom, hogy valahogy így van... nemértem miért ilyen durva...
2013. szept. 3. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!