A kettős állampolgárság kiváltja a diplomához szükséges nyelvvizsgát?
Sziasztok!
Különböző véleményeket hallottam erről és nem tudom melyik az igaz. Nektek van biztos információtok erről?
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
Ha a nagyanyám német volt, kapok egy német nyelvvizsgát?
Biztos információm nincs, de teljesen abszurd a gondolat. Nem egy határon túli magyart ismerek, akik alig tudnak egy keveset adott ország nyelvén.
Most nem a nyelvtudás, hanem maga az állampolgárság.
Az eszperantó sem ér gyakorlatilag semmit, mégis adnak rá diplomát. Erre meg nem?
Persze elhiszem én, hogy nem így van, de tényleg nem? Mert van, aki azt mondta, hogy igen.
"Az eszperantó sem ér gyakorlatilag semmit, mégis adnak rá diplomát."
- Nyelvtudást kérnek. Tudást, érted? Nem azt, hogy éppen valahová születtél, és erről van papírod.
Ha nekünk nem hiszel, kérdezd meg akkor azt, akitől ezt hallottad.
Nem nem hiszek, csak nem értem, hogy hogy van erre a szabály.
Volt olyan, aki közölte, hogy neki nem kell, mert ő kettős állampolgár és ez elfogadható, volt, aki pedig azt mondta, hogy nem.
Le tudnék én is, simán, csak tényleg annyira drága :S
De ha nem váltja ki, akkor persze megcsinálom.
Nem is tudom egyébként, hogy az állampolgárságnak feltétele-e jelenleg a nyelvtudás, mert az egyik barátom például régen anno arra panaszkodott, hogy azért nem kapja meg, mert nem beszéli a nyelvet.
"Nem is tudom egyébként, hogy az állampolgárságnak feltétele-e jelenleg a nyelvtudás"
- Szinte minden országban az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!